Informatii despre: calculatoare: laptop, notebook, sisteme, desktop Dm.ro Magazinul online DM Produse promotionale Produse cu pret redus Produse noi Detalii contul meu / Date personale / Istoric Comenzi Acces rapid la produsele preferate Vezi continutul actual al cosului de cumparaturi Date contact: adresa, telefon, fax, email Harata site-ului Live chat cu unul din asistentii DM.ro


 Asteptati...pagina se incarca
 
Mobile

»Mobile

Recomandari - Mobile       

Informatii CALCULATOARE    In aceasta pagina gasiti o varietate larga de sisteme desktop, laptop uri si servere. Este o categorie speciala datorita insemnatatii produselor prezentate. Este vorba de instrumentele tehnologice ale momentului: notebook uri, servere si sisteme desktop.

    Poate cel mai important calculator al momentului este notebook-ul. O categorie de produse foarte bine reprezentata de cei mai importanti producatori precum: Acer, Apple, Asus, Benq, Dell, Flybook, Fujitsu-Siemens, HP, Lenovo, LG, MSI, Packard Bell, Sony Vaio si Toshiba. Dintre toate aceste laptop uri puteti alege pe cel care se potriveste cel mai bine nevoilor dumneavoastra. Daca a-ti ales notebook ul potrivit va invitam sa alegeti si niste accesorii notebook pe masura, cum ar fi: genti laptop, memorii RAM laptop, Extensii garantie laptop si docking station pentru laptop.

    Foarte bine reprezentate sunt si clasicele sisteme desktop. Daca doriti un sistem desktop de top, cu performante demne de lauda si produs de unii dintre cei mai renumiti producatori va invitam sa "rasfoiti" oferta noastra. Aici ve-ti gasi sisteme produse de catre Acer, Apple, Dell, Fujitsu-Siemens, HP sau Lenovo. Toate fiabile, performante si gata sa va incante.

    O categorie aparte o reprezinta serverele. Necesare oricarei afaceri de succes ele sunt nelipsite din oferta www.dm.ro Producatori cu renume modial in productia de servere sunt prezenti, dintre acestia noi selectam doi pe care sa ii amintim: Dell si Fujitsu-Siemens. O afacere de succes se cladeste cu un server de succes cu platforma AMD Opteron, Intel Quad Core Xeon sau Intel Dual Core Xeon.

    A venit momentul in care visele devin realitate. Nu ignorati visul de a avea un notebook, un sistem desktop sau de a folosi un server.

» Newsletter


 
Smartbuy.ro - preturi si comparatii

Viziteaza magazinul DM.ro pe ShopMania

www.price.ro - your shopping expert
cerebralart dell
DM.ro
Profilul Companiei   |    Serviciul Clienti   |    Confidentialitate si Securitate   |    Termeni si Conditii   |    Noutati produse

Echipa DM.ro face eforturi sustinute pentru mentinerea acuratetii informatiilor furnizate pe acest site. Cu toate acestea nu poate garanta si nu isi poate asuma raspunderea ca informatiile sunt corecte, complete sau actualizate iar serviciile oferite prin acest site sunt accesibile, neintrerupte si fara erori. Preturile, ofertele, situatia stocului, specificatiile si imaginile pot fi schimbate fara o notificare prealabila.