Navigare principalăNavigare printre categoriiConținut principal

Praline vegane cu nucă de cocos

dm drogerie markt

12.12.2024

Gata în 45 min.

Timp de preparare: 30 min.

Timp de gătire/coacere: 15 min.

250 kcal / porție

Biscuiți și biscuiți

Crăciun

Fără gluten

Vegan

Austriac

Germane

Ingrediente

pentru 8 Porții (25 Stück)

pentru praline vegane din nucă de cocos

  • 200 g chipsuri de nucă de cocos dmBio

  • 20 linguri dmBio zahăr din flori de nucă de cocos

  • 3 linguri de făină integrală de hrișcă dmBio (fără gluten)

  • 1 lingură dmBio ulei de nucă de cocos

  • 7-8 linguri de apă caldă

  • 1 baton de ciocolată neagră dmBio

  • 1 vârf de cuțit de sare

  • Puțină scorțișoară (opțional)

  • Un pic de anason (opțional)

Preparare

a pralinelor cu nucă de cocos

  1. Pasul

    Se amestecă făina de hrișcă, apa și uleiul până devine o compoziție omogenă. Radeți fin bucățile de nucă de cocos și adăugați-le la amestec.

  2. Pasul

    Se adaugă zahărul din flori de nucă de cocos, sarea, scorțișoara și anasonul și se frământă bine amestecul. Luați câte o linguriță de amestec pe rând și presați ferm cu mâinile pentru a forma bile mici și deforme.

  3. Pasul

    Așezați bilele de nucă de cocos pe o tavă de copt și coaceți-le la cuptorul cu ventilator la 160°C timp de aproximativ 15 minute. Apoi lăsați-le la răcit.

  4. Pasul

    Când macaroanele s-au răcit, topiți ciocolata neagră și înmuiați macaroanele cu nucă de cocos în ea. Așezați macaroanele înapoi pe tavă pentru a se usca și așteptați până când ciocolata s-a întărit.