Praline vegane cu nucă de cocos

dm drogerie markt
12.12.2024

Gata în 45 min.
Timp de preparare: 30 min.
•
Timp de gătire/coacere: 15 min.
250 kcal / porție
Biscuiți și biscuiți
•
Crăciun
•
Fără gluten
•
Vegan
•
Austriac
•
Germane
Ingrediente
pentru 8 Porții (25 Stück)
pentru praline vegane din nucă de cocos
200 g chipsuri de nucă de cocos dmBio
20 linguri dmBio zahăr din flori de nucă de cocos
3 linguri de făină integrală de hrișcă dmBio (fără gluten)
1 lingură dmBio ulei de nucă de cocos
7-8 linguri de apă caldă
1 baton de ciocolată neagră dmBio
1 vârf de cuțit de sare
Puțină scorțișoară (opțional)
Un pic de anason (opțional)
Preparare
a pralinelor cu nucă de cocos
Pasul
Se amestecă făina de hrișcă, apa și uleiul până devine o compoziție omogenă. Radeți fin bucățile de nucă de cocos și adăugați-le la amestec.
Pasul
Se adaugă zahărul din flori de nucă de cocos, sarea, scorțișoara și anasonul și se frământă bine amestecul. Luați câte o linguriță de amestec pe rând și presați ferm cu mâinile pentru a forma bile mici și deforme.
Pasul
Așezați bilele de nucă de cocos pe o tavă de copt și coaceți-le la cuptorul cu ventilator la 160°C timp de aproximativ 15 minute. Apoi lăsați-le la răcit.
Pasul
Când macaroanele s-au răcit, topiți ciocolata neagră și înmuiați macaroanele cu nucă de cocos în ea. Așezați macaroanele înapoi pe tavă pentru a se usca și așteptați până când ciocolata s-a întărit.