Paste vegane din linte cu conținut scăzut de carbohidrați cu cremă de varză kohl

dm drogerie markt
09.12.2024

Vegan
•
Fără gluten
•
Paște
Ingrediente
pentru 2 Porții (0)
pentru pastele vegane cu conținut scăzut de carbohidrați
150 g paste fusilli cu linte roșie
1 varză kohl de mărime medie
1/2 legătură mărar
150 g nuci de caju dmBio (înmuiate în apă)
100 ml stoc de legume dmBio
50 ml apă
Sare /piper
Preparare
a pastelor vegane cu conținut scăzut de carbohidrați
Primul pas
Înmuiați cajuul peste noapte sau turnați apă fierbinte peste el și lăsați să stea cel puțin 10 minute. Apoi se clătește bine.
Pasul
Puneți caju-ul într-un blender împreună cu mărarul, supa de legume, apa, sarea și piperul și mixați până obțineți o consistență cremoasă. Dacă este necesar, se mai adaugă puțin lichid (apă sau stoc de legume).
Pasul
Se taie varza kohl în felii egale și se pune în apă timp de aprox. 10 minute sau se fierbe la abur. Varza kohl trebuie să fie moale, dar încă fermă la mușcătură.
Pasul
Între timp, se fierbe apa pentru pastele de linte și se fierb conform instrucțiunilor de pe pachet timp de aprox. 6-8 minute.
Pasul
Se taie varza kohl în cuburi mici și se amestecă cu sosul de caju și mărar.
Pasul
Scurgeți pastele finite și serviți-le pe o farfurie cu sosul. Câteva crenguțe de mărar pot fi folosite ca garnitură.