Paste vegane cu antipasti

dm drogerie markt
09.12.2024

Gata în 25 min.
928 kcal / porție
Vegan
•
Vegetarian
•
Paște
•
Italian
Ingrediente
pentru 4 Porții (0)
Amestec de antipaste
170 g dmBio ardei roșii
180 g dmBio anghinare
180 g amestec de măsline dmBio
½ buchet de cepe de primăvară
200 g roșii uscate dmBio
2 linguri dmBio ulei de măsline pentru prăjit
2 linguri dmBio pastă de legume cu roșii și busuioc
dmBio piper negru, proaspăt măcinat
50 g dmBio nuci de pin
80 g dmBio topping vegan pentru paste
busuioc pentru garnitură
1 cățel de usturoi
Paste
350 g paste dmBio (de ex. penne)
sare
apă
80 g dmBio topping vegan pentru paste
Preparare
a pastelor vegane cu amestec de antipasti
Primul pas
Se prepară pastele în apă ușor sărată, conform instrucțiunilor de pe pachet.
Pasul
Scurgeți ardeii roșii, anghinarele și amestecul de măsline într-o sită.
Pasul
Se curăță și se spală ceapa de primăvară și se taie în inele. Tăiați roșiile uscate în fâșii. Decojiți și zdrobiți usturoiul.
Pasul
Se încinge uleiul de măsline și se rumenește ceapa de primăvară cu usturoiul și roșiile.
Pasul
Se amestecă cu pasta de legume și aprox. 150 ml din apa pentru paste. Se condimentează cu sare, piper și usturoi. Se adaugă ardeii, anghinarele și măslinele și se călesc scurt.
Pasul
Scurgeți pastele, clătiți-le și serviți-le cu amestecul de antipasti. Se servesc garnisite cu toppingul de paste și busuioc.