Navigare principalăNavigare printre categoriiConținut principal

Paste vegane cu antipasti

dm-drogeriemarkt

dm drogerie markt

09.12.2024

Vegane Pasta mit Antipasti-Mix

Gata în 25 min.

928 kcal / porție

Vegan

Vegetarian

Paște

Italian

Ingrediente

pentru 4 Porții (0)

Amestec de antipaste

  • 170 g dmBio ardei roșii

  • 180 g dmBio anghinare

  • 180 g amestec de măsline dmBio

  • ½ buchet de cepe de primăvară

  • 200 g roșii uscate dmBio

  • 2 linguri dmBio ulei de măsline pentru prăjit

  • 2 linguri dmBio pastă de legume cu roșii și busuioc

  • dmBio piper negru, proaspăt măcinat

  • 50 g dmBio nuci de pin

  • 80 g dmBio topping vegan pentru paste

  • busuioc pentru garnitură

  • 1 cățel de usturoi

Paste

  • 350 g paste dmBio (de ex. penne)

  • sare

  • apă

  • 80 g dmBio topping vegan pentru paste

Preparare

a pastelor vegane cu amestec de antipasti

  1. Primul pas

    Se prepară pastele în apă ușor sărată, conform instrucțiunilor de pe pachet.

  2. Pasul

    Scurgeți ardeii roșii, anghinarele și amestecul de măsline într-o sită.

  3. Pasul

    Se curăță și se spală ceapa de primăvară și se taie în inele. Tăiați roșiile uscate în fâșii. Decojiți și zdrobiți usturoiul.

  4. Pasul

    Se încinge uleiul de măsline și se rumenește ceapa de primăvară cu usturoiul și roșiile.

  5. Pasul

    Se amestecă cu pasta de legume și aprox. 150 ml din apa pentru paste. Se condimentează cu sare, piper și usturoi. Se adaugă ardeii, anghinarele și măslinele și se călesc scurt.

  6. Pasul

    Scurgeți pastele, clătiți-le și serviți-le cu amestecul de antipasti. Se servesc garnisite cu toppingul de paste și busuioc.

Categorii de produse potrivite