Salată italiană de paste farfalle

dm drogerie markt
09.12.2024

Gata în 50 min.
Timp de preparare: 30 min.
•
Timp de gătire/coacere: 20 min.
Vegan
•
Vegetarian
•
Fel principal
•
Italian
Ingrediente
pentru 5 Porții (0)
pentru salată italiană de paste farfalle
340 g farfalle dmBio
400 g roșii cherry colorate
2 căței de usturoi
3 linguri de ulei de prăjit dmBio
dmBio piper negru
100 g rucloa
2 borcane de dmBio Pesto Rosso, 120 g fiecare
4 linguri de ulei de măsline dmBio
60 g nuci de cedru dmBio
Preparare
a salatei italiene de paste farfalle
Primul pas
Se fierb farfalle în apă clocotită sărată, conform instrucțiunilor de pe pachet, timp de aproximativ 10 minute, până devin al dente. Se scurg farfalle într-o sită și se lasă la răcit amestecate cu 3 linguri de apă.
Pasul
Se spală roșiile cherry și se înțeapă de mai multe ori cu o furculiță. Se curăță de coajă și se taie usturoiul felii. Se amestecă roșiile cherry, uleiul de prăjit și usturoiul și se condimentează cu sare și piper. Se întind roșiile cherry pe o tavă de copt și se prăjesc sub grătarul din cuptor timp de 5 minute și se lasă să se răcească.
Pasul
Se curăță, se spală și se toacă grosier rucloa. Se amestecă pesto-ul de roșii și rucola cu 4 linguri de apă și uleiul de măsline. Se amestecă cu farfalle. Se încorporează rucola și roșiile. Se prăjesc nucile de cedru într-o tigaie fără ulei până devin aurii și se presară peste salată.