Halloween: Pânză de păianjen de ciocolată
dm drogerie markt
04.10.2024
Gata în 75 min.
Timp de preparare: 15 min.
•
Timp de gătire/coacere: 60 min.
Halloween
•
Franțuzesc
Ingrediente
pentru pânza de păianjen din ciocolată
Batoane de Pretzel
Ciocolată (neagră sau cu lapte)
Hârtie de copt
Pungă pentru congelator
Preparare
a pânzei de păianjen de ciocolată
Pasul
Luați o pungă de congelator și tăiați unul dintre colțurile de jos, astfel încât să o puteți folosi ca pungă de poșat.
Pasul
Tocați ciocolata și topiți-o pe o baie de apă.
Pasul
Turnați ciocolata topită în punga de poșat făcută în casă.
Pasul
Se pune o pată de ciocolată pe o foaie de hârtie de copt.
Pasul
Așezați sticksurile în formă de stea pe blobul de ciocolată și apăsați ușor. Asigurați-vă că batoanele de covrigi sunt bine fixate pe ciocolată pentru a nu se rupe ușor mai târziu.
Pasul
Cu ajutorul pungii de poșat, întindeți ciocolata în cercuri uniforme peste bețele de covrigi. Astfel se creează pânza de păianjen din ciocolată, inel cu inel.
Pasul
Lăsați ciocolata să se răcească timp de aproximativ o oră, pe urmă serviți și savurați.