dmBio excursie de plăcere în Asia
Delicii exotice din Orientul Îndepărtat
Produsele noastre dmBio Genussreise Asia evocă o notă din Orientul Îndepărtat în farfuria dumneavoastră. Există produse pentru fiecare fan al Asiei și pentru cei care doresc să devină unul.
Iată informații speciale despre unele dintre produse:
Orezul pentru cele două produse dmBio Jasmine Rice și dmBio Rice Noodles Pad Thai este cultivat în Thailanda, în cadrul unui proiect de cooperare cu Naturland. Pe lângă promovarea cultivării ecologice a orezului, scopul proiectului este în special dezvoltarea continuă și independentă a regiunii din nordul Thailandei. În acest fel, proiectul asigură mijloacele de trai a aproximativ 2000 de familii direct pe teren.
Oțetul de orez este un condiment japonez deosebit de blând și original. Acesta se maturează pe bază de orez nedecojit și cu ajutorul fermentului koji, conform unei metode străvechi. Oțetul nostru de orez dmBio este produs în Japonia de către o companie tradițională cu mai puțin de 20 de angajați din sud-vestul insulei japoneze Honshu. Pe lângă un orez organic japonez special, se folosește numai apă de munte pură, deosebit de moale, de la propriul izvor.
Sosul nostru dmBio No Fish Sauce (sos de condimente vegan) conferă mâncărurilor asiatice un gust fin și picant, tipic, dar discret, de "mare". Această aromă este indispensabilă în special în bucătăria vietnameză, thailandeză și, nu în ultimul rând, în întreaga bucătărie din Asia de sud-est. Cu o utilizare versatilă, de exemplu în woks, în mâncăruri de orez, în tigăi asiatice, ca marinată sau ca substitut vegan pentru sosul de pește, este din ce în ce mai popular. Este produs printr-un proces special, delicat, pe bază de sos de soia de înaltă calitate, fermentat natural și alge marine.