Conserve
Murături și conserve - bucurați-vă de fructe și legume pe tot parcursul anului
Conservele reprezintă o metodă eficientă și sunt utilizate de mult timp, pentru conservarea fructelor și legumelor, fie că vorbim de utilizarea borcanelor sau a conservelor din aluminiu. Acest lucru înseamnă că fructele și legumele pot fi adesea depozitate timp de ani de zile și, dacă sunt păstrate cu grijă, gustul și substanțele nutritive vor fi bine conservate timp îndelungat. Cu toate acestea, nu numai din motive practice ar trebui să recurgeți la conserve, ele sunt și o alegere mai ecologică decât achiziția de roșii sau fructe comercializate în sezonul rece, de exemplu. În magazinul online dm veți găsi o multitudine de conserve de fructe și legume.
De asemenea, puteți încerca și variante de conserve bio, de la marca proprie dmBio.
Ce produse la conservă și la borcan pot fi găsite?
În sortimentația noastră există produse alimentare conservate în saramură, precum castraveți murați și măsline, care pot fi găsite în borcane, dar și alimente proaspete la conservă, precum roșii decojite întregi sau tocate în suc propriu, acestea fiind o alternativă practică pentru cei care iubesc să gătească, întrucât sosurile pentru paste pot fi preparate mult mai repede, iar gustul va fi la fel de intens ca atunci când se folosesc legume proaspete. Puteți alege dintr-o gamă variată de sosuri dmBio, de cea mai înaltă calitate: sos de roșii clasic, sos de roșii cu mascarpone sau mirodenii, pesto și chiar ragu vegan. Alegerea este a dumneavoastră!
Când vine vorba de fructe, puteți găsi în principal fructe tropicale conservate, adesea ele fiind mai puțin disponibile în stare crudă, iar prețurile lor fiind destul de ridicate. Fructele pasate, cum ar fi deliciosul piure de mere sau mango sunt, de asemenea, disponibile la borcan – astfel, vă puteți bucura de un desert rapid și sănătos.
Un alt mod popular pentru conservarea fructelor și legumelor este deshidratarea. În magazinul online dm veți găsi și fructe deshidratate, perfecte pentru un mic dejun sănătos sau pentru gustări.
Sfaturi pentru depozitarea și consumul conservelor
În principiu, ar trebui să depozitați murăturile și conservele într-un loc răcoros și uscat. Depozitarea într-un mediu uscat este deosebit de importantă pentru a preveni ruginirea recipientelor. Dacă ați deschis cutia sau borcanul, dar nu ați folosit încă tot conținutul, este indicat să-l păstrați în frigider. Cu toate acestea, cel mai bine este să mutați conținutul conservelor în alte recipiente, deoarece conservele, odată deschise, nu mai pot fi închise ermetic.
Comandați alimentele preferate și toate produsele de care aveți nevoie în bucătărie, rapid și confortabil, din magazinul online dm.