Lista de produse pentru picnicul perfect
dm drogerie markt
Durata lecturii 5 min.
•
10.08.2022
Soarele ne zâmbește! Este cea mai bună ocazie pentru un picnic cu familia sau cu prietenii apropiați! Noi vă oferim câteva sfaturi utile pentru o zi frumoasă la picnic.
Cum să pregătiți picnicul perfect
Prognoza meteo anunță soare și zile călduroase – este cea mai bună ocazie pentru un picnic cu familia sau cu prietenii apropiați! Noi vă oferim câteva sfaturi utile pentru a petrece o zi cât mai frumoasă.
Produsele care nu trebuie să lipsească din coșul pentru picnic
- Băuturile și mâncarea, bine depozitate într-o cutie sau geantă frigorifică.
- Salată de paste și cartofi, sandvișuri și lipii umplute, produse de patiserie umplute cu diverse bunătăți, pâine și creme tartinabile, legume și fructe de dimensiuni mici, servite chiar și pe frigărui, sunt cele mai potrivite pentru un picnic reușit. Tortul este, de asemenea, un desert destul de simplu, dar de succes. Atât brioșele dulci, cât și cele sărate se pot coace în formele pentru copt de la Profissimo și sunt perfecte pentru o zi frumoasă la picnic.
- Un rol foarte important pentru un picnic reușit este pătura de picnic, precum și produsele pentru protecție solară. Spray-ul sau loțiunile împotriva insectelor nedorite sunt foarte importante. Noi vă recomandăm gama de produse marcă dm, S-quito free. Dacă un țânțar v-a înțepat deja, folosiți gelul natural pe bază de plante, cu efect de calmare, de la S-quito free nature Babys & Kids. Produsul este potrivit atât pentru tineri, cât și pentru adulți.
- Șervețelele uscate și cele umede sunt necesare, pentru că ele curăță degetele lipicioase. De asemenea, tacâmurile pot fi împachetate și curățate, folosind șervețele.
- Pentru a lăsa zona de picnic la fel de curată cum ați găsit-o, gunoiul trebuie să îl depozitați într-un sac de gunoi pe care l-ați adus cu dumneavoastră și să îl aruncați în cea mai apropiată pubelă.
Lucruri utile și drăguțe
- Gustările pot fi transportate cu ușurință în cutii de alimente practice. Farfuriile reutilizabile din plastic și paharele de băut sunt ideale, pentru că sunt ușoare și nu se rup. De asemenea, marca Profissimo vă oferă paie de băut din oțel inoxidabil sau silicon, care pot fi reutilizate.
- Mâncarea pe care o aduceți la picnic poate fi frumos aranjată pe un blat de lemn sau pe o tavă, pentru a nu se împrăștia pe suprafețele neuniforme.
- Pentru salate, este recomandat să împachetați dressing-ul separat și să îl adăugați înainte de servire - acest lucru menține verdețurile crocante și proaspete.
- După picnic merge și un pic de somn. Pentru puțină odihnă puteți lua cu dumneavoastră hamace confortabile, pe care le puteți lega de doi copaci rezistenți. Dacă doriți puțină joacă, noi vă recomandăm un meci de badminton, un joc de cărți sau alte jocuri distractive.
Lăsați acasă!
- Alimentele perisabile, cum ar fi carnea crudă, ouăle, peștele sau produsele lactate trebuie să fie refrigerate foarte bine sau, cel mai bine, trebuie evitate.
- Tot ceea ce se topește la temperaturi mai ridicate, cum ar fi ciocolata și înghețata, ar fi de preferat să rămână acasă în bucătărie.
Rețeta de picnic recomandată de dmBio:
Brioșe cu umplutură de spanac și brâznă feta
Ingrediente pentru 12 brioșe:
- 2 rulouri de foi de patiserie
- 1500 g frunze proaspete de spanac
- 2 cepe
- 4 căței de usturoi
- 2 lămâi organice
- 2 legături de pătrunjel
- 4 linguri de ulei de măsline
- 200 g brânză feta
- 300 g brânză ricotta
- 4 ouă
- nucșoară, sare, piper
- 12 lingurițe de pesmet
Pregătire: 45 minute
Scoateți foile de patiserie din frigider și lăsați-le să se odihnească timp de 10 minute. Între timp, curățați și spălați spanacul. Decojiți și tocați mărunt ceapa și usturoiul. Spălați lămâia și rumeniți bine puțină coajă. Spălați pătrunjelul, uscați-l și tocați-l fin.
Încălziți uleiul într-o tigaie cu un capac, tocați ceapa și usturoiul, scurgeți puțin. Tăiați brânza feta în cubulețe mici și amestecați-le cu ricotta. Adăugați coaja de lămâie și pătrunjelul și amestecați spanacul.
Bateți ouăle și condimentați cu nucșoară, sare si piper.
Tăiați foile de patiserie în 12 pătrate egale, pe care le așezați în formele speciale de brioșe. Presărați câte o linguriță de pesmet în fiecare formă și împărțiți uniform umplutura de spanac. Îndoiți apoi colțurile de aluat.
Coaceți în cuptorul preîncălzit la 150 ° C pentru aproximativ 20 de minute, pe raftul de jos.
Poftă bună!
Pregătiți-vă de un picnic perfect în natură
Capătul listei