Navigare principalăNavigare printre categoriiConținut principal

Budincă de orez cu nucă de cocos și mango

de la Eva Fischer

17.04.2024

Gata în 35 min.

Timp de preparare: 10 min.

Timp de gătire/coacere: 25 min.

Desert

Mic dejun

Ingrediente

pentru 4 Porții

pentru budinca de orez cu nucă de cocos și mango

  • 225 g budincă de orez cu lapte dmBio

  • 600 ml lapte de cocos

  • 200-250 ml de băutură de nucă de cocos dmBio (lapte pe bază de plante)

  • 2 linguri de zahăr din flori de nucă de cocos dmBio

  • 1 lingură de ulei de nucă de cocos dmBio

  • ½ linguriță de scorțișoară

  • ½ linguriță de cardamom

  • ½ linguriță de vanilie Bourbon dmBio

Pentru garnitură

  • 1 mango

  • 4 linguri de chipsuri de nucă de cocos dmBio

  • 1 mână de fistic

Preparare

pentru budinca de orez cu nucă de cocos și mango

  1. Pasul

    Se toacă fisticul și se taie mango în cubulețe.

  2. Pasul

    Se amestecă într-o cratiță laptele de cocos, băutura de cocos, zahărul din flori de cocos, uleiul de cocos și condimentele.

  3. Pasul

    Adăugați budinca de orez, aduceți la fierbere o dată și apoi fierbeți timp de aprox. 25 de minute la foc mic, cu capacul pus. Se amestecă din când în când și se mai adaugă puțin lichid dacă este necesar.

  4. Pasul

    Prăjiți fulgii de nucă de cocos într-o tigaie fără grăsime.

  5. Pasul

    Aranjați budinca de orez în boluri și serviți-o cu bucățele de mango, fulgi de cocos și fistic tocat.

Capătul listei

Categorii de produse potrivite