Navigare principalăNavigare printre categoriiConținut principal

Salată Pad Thai

dm drogerie markt

09.12.2024

Pad Thai Salat

Gata în 35 min.

Timp de preparare: 15 min.

Timp de gătire/coacere: 20 min.

Fel principal

Vegetarian

Vegan

Rapid și simplu

Snack Box & Lunch Box

Thailandez

Ingrediente

pentru 2 Porții (0)

pentru salata Pad Thai

  • 1 ardei iute roșu

  • 1 lingură dmBio suc de ghimbir

  • 2 linguri de piure de caju dmBio

  • 4 linguri de sos de soia dmBio

  • 1 lingură de sos dulce-acrișor

  • 1 lingură dmBio sirop de agave

  • 1 lingură dmBio suc de lime

  • 250 g tăiței de orez Pad Thai dmBio

  • 100 g nuci de caju dmBio

  • 1 morcov

  • 1 ardei roșu

  • 50 g mangetout

  • 2 cepe de primăvară

  • 1 buchet de busuioc thailandez

  • Sare și piper negru proaspăt măcinat

Preparare

a salatei Pad Thai

  1. Primul pas

    Pentru dressing, spălați ardeiul iute, tocați 1/2 bucată și tăiați restul în inele. Se amestecă ardeiul iute tocat, sucul de ghimbir, piureul de caju, sosul dulce-acrișor, sosul de soia, siropul de agave și sucul de lime până devin cremoase. Se lasă la frigider.

  2. Pasul

    Se toarnă apă clocotită peste tăițeii de orez Pad Thai. Se acoperă cu un capac. Se lasă să stea timp de 15 minute sau până când tăiețeii sunt moi.

  3. Pasul

    Între timp, se prăjesc nucile de caju într-o tigaie fără grăsime. Se ia tigaia de pe aragaz. Deglați nucile caju cu 2 linguri de sos de soia și amestecați scurt.

  4. Pasul

    Se curăță morcovul de coajă și se taie în bastonașe fine. Se spală ardeiul, ardeiul gras și ceapa de primăvară și se taie în fâșii sau inele fine. Se curăță frunzele de busuioc și se spală.

  5. Pasul

    Se amestecă pastele scurse, legumele și busuiocul cu dressingul. Se condimentează după gust cu sare și piper și se presară cu chilli și caju.