Senzație de vară pe băț: acadea înghețată dmBio
Vara aceasta savurăm gustul delicios al acadelelor înghețate.

Acadeaua înghețată este un desert preferat, mai ales în lunile călduroase de vară. Variantele numeroase de înghețată colorată nu numai că arată bine, dar au un gust delicios și pot fi preparate în câțiva pași simpli.
Rețetă: acadea înghețată dmBio
Ingrediente:
500 ml ceai alb dmBio
2 linguri miere polifloră dmBio ( sau varianta vegană - sirop de orez organic dmBio)
1 piersică
Mentă proaspătă
Mod de preparare:
- Spălați și scoateți miezul piersicii, după care tăiați-l în felii subțiri.
- Spălați menta și rupeți frunzele în bucăți mai mici.
- Îndulciți ceaiul rece cu miere polifloră sau sirop de orez, după preferință.
- Puneți feliile de piersică și frunzele de mentă în formele pentru înghețată, turnați ceaiul îndulcit peste ele și puneți-le bețișoare de lemn.
- Introduceți formele de înghețată în congelator și lăsați la rece cel puțin 5 ore, de preferat peste noapte.
Sfat: puteți folosi această rețetă și pentru a face cuburi de gheață, care să ofere băuturilor dumneavoastră un gust de vară delicios.
Produse de top
Capătul listei