Navigare principalăNavigare printre categoriiConținut principal

Feta pane cu crustă de susan pe varză roșie

dm drogerie markt

28.11.2024

Panierter Feta

Gata în 2 ore

Timp de preparare: 30 min.

Timp de gătire/coacere: 90 min.

800 kcal / porție

Crăciun

Vegan

Vegetarian

Ingrediente

pentru 4 Porții (4)

pentru feta pane

  • 400 g feta

  • 50 g făină

  • 2 ouă

  • 100 g semințe de susan deschise la culoare

  • ulei de susan

pentru varza roșie

  • 400 g varză roșie

  • 2 cepe

  • 1 măr

  • 100 ml suc de mere

  • 1 frunză de dafin

  • sare, piper

pentru toppingul verde

  • 1/2 legătură pătrunjel

  • 1/2 legătură de busuioc

  • 1 mână de mărar

  • 1 cățel de usturoi

  • 3 linguri de ulei de măsline

  • sare, piper

  • suc de lămâie

Preparare

a verzei roșii 1. Se curăță varza roșie, se taie în fâșii fine sau se rade și se condimentează cu sare. Ceapa se curăță de coajă și se taie mărunt. Se spală mărul și se taie, de asemenea, în cubulețe mici. 2. Se încinge uleiul într-o tigaie, se sotează ceapa până devine translucidă și se adaugă fâșiile de varză roșie. După aproximativ 5 minute, se adaugă sucul de mere și frunza de dafin și se fierbe timp de cel puțin o jumătate de oră. 3. Apoi se adaugă mărul tăiat cubulețe și se mai fierbe încă 45-60 de minute, până când varza roșie este frumoasă și moale. Se condimentează după gust cu sare și piper.

  1. Se curăță varza roșie, se taie în fâșii fine sau se rade și se condimentează cu sare. Ceapa se curăță de coajă și se taie mărunt. Se spală mărul și se taie, de asemenea, în cubulețe mici.

  2. Se încinge uleiul într-o tigaie, se sotează ceapa până devine translucidă și se adaugă fâșiile de varză roșie. După aproximativ 5 minute, se adaugă sucul de mere și frunza de dafin și se fierbe timp de cel puțin o jumătate de oră.

  3. Apoi se adaugă mărul tăiat cubulețe și se mai fierbe încă 45-60 de minute, până când varza roșie este frumoasă și moale. Se condimentează după gust cu sare și piper.

topping-ului

  1. Se spală, se scutură și se toacă mărunt pătrunjelul, busuiocul și mărarul.

  2. Se decojește și se toacă mărunt usturoiul și se amestecă cu ierburile, uleiul de măsline și sucul de lămâie.

  3. Se condimentează după gust cu sare și piper.

feta

  1. Se scurge bine feta și se taie în triunghiuri de dimensiuni egale.

  2. Se pregătesc trei farfurii adânci, fiecare cu făină, oul bătut și sărat și semințele de susan. Se trec triunghiurile de feta mai întâi prin făină, apoi prin oul bătut și apoi prin semințele de susan.

  3. Se încinge uleiul de susan într-o tigaie și se prăjesc triunghiurile pe ambele părți timp de aprox. 5 minute.

  4. Puneți varza roșie pe farfurii, așezați triunghiurile feta deasupra și decorați cu o lingură sau două de topping verde.

Instrucțiuni pas cu pas

  1. Zutaten

    Ingrediente

  2. Zutaten für Rotkraut schneiden

    Se toacă ingredientele pentru varza roșie.

  3. Zutaten für Topping vermengen

    Pentru topping, se toacă ierburile și se amestecă cu uleiul de măsline și sucul de lămâie.

  4. Feta panieren

    Se taie feta în triunghiuri și se presară în pesmet.

  5. Feta anbraten

    Se prăjește feta în ulei de susan.

  6. Auf den Tellern anrichten

    Aranjați varza roșie pe farfurii, așezați feta și decorați cu topping.

Capătul listei

Categorii de produse potrivite