Navigare principalăNavigare printre categoriiConținut principal

Fursecuri păianjen

dm drogerie markt

17.10.2024

Halloween-Spinnen-Cookies

Gata în 60 min.

Halloween

Biscuiți și biscuiți

Desert

Ingrediente

pentru 24 Porții

pentru fursecurile păianjen

  • 120 g unt moale

  • 130 g zahăr brut din trestie dmBio

  • 1 ou de mărime medie

  • 170 g unt de arahide dmBio

  • 200 g făină de grâu dmBio

  • 1 linguriță praf de copt dmBio

  • 1 linguriță de vanilie bourbon măcinată dmBio

  • Sare

  • 2 pachete de picături de ciocolată neagră dmBio

  • 50 g acoperire de ciocolată albă

  • 6 batoane de fructe dmBio cacao nibs & caju

  • Accesorii: scobitori, pungă modelatoare

Preparare

Fursecurile păianjen

  1. Pasul

    Preîncălziți cuptorul la 180 de grade. Bateți untul și zahărul telul unui mixer de mână până devin cremoase. Se adaugă oul și se amestecă scurt. Adăugați untul de arahide, făina, praful de copt, vanilia și un vârf generos de sare și bateți până obțineți un amestec modelabil.

  2. Pasul

    Tapetați 2 tăvi de copt cu hârtie de copt. Modelați amestecul în 24 de bile de mărimea unei nuci și așezați-le pe tăvile de copt, lăsând suficient spațiu între ele. Coaceți în cuptorul încins timp de 15 minute, schimbând tăvile la jumătatea timpului.

  3. Pasul

    Între timp, topiți picăturile de ciocolată neagră într-un bol pe baie de apă fierbinte. Se toacă ciocolata albă și se topește într-un al doilea bol, la baie de aburi mai fierbinte.

  4. Pasul

    Scoate-ți prăjiturile din cuptor și presați o adâncitură în centrul fiecăreia. Se lasă deoparte pentru a se răci complet.

  5. Pasul

    Tăiați fiecare baton de fructe în 4 bucăți și modelați-le în bile mici cu mâinile. Cu ajutorul unei scobitori, trageți bilele una câte una prin stratul de ciocolată neagră topită, îndepărtând excesul de ciocolată de pe marginea bolului. Cu ajutorul scobitorii, așezați bilele în cavitățile fursecurilor și răsuciți cu grijă scobitoarea afară. Se astupă eventualele găuri cu puțin strat de ciocolată. Lăsați învelișul de ciocolată să se întărească puțin în frigider.

  6. Pasul

    Turnați restul de glazură închisă la culoare într-o pungă mică de pipetat. Umpleți și glazura albă într-o pungă mică de pipetat. Tăiați vârfurile subțire. Folosiți crema de ciocolată albă pentru a pipeta globuri oculare mari pe corpurile păianjenilor și lăsați să se întărească scurt la frigider. Utilizați apoi crema de ciocolată neagră pentru a picta pupile pe globii oculari și lăsați-le să se întărească. În cele din urmă, folosiți crema de ciocolată neagră pentru a picta picioarele păianjenului peste fursecuri spre corpul păianjenului. Și acestea trebuie ținute în frigider.

Capătul listei

Categorii de produse potrivite