Fursecuri păianjen
dm drogerie markt
17.10.2024
Gata în 60 min.
Halloween
•
Biscuiți și biscuiți
•
Desert
Ingrediente
pentru 24 Porții
pentru fursecurile păianjen
120 g unt moale
130 g zahăr brut din trestie dmBio
1 ou de mărime medie
170 g unt de arahide dmBio
200 g făină de grâu dmBio
1 linguriță praf de copt dmBio
1 linguriță de vanilie bourbon măcinată dmBio
Sare
2 pachete de picături de ciocolată neagră dmBio
50 g acoperire de ciocolată albă
6 batoane de fructe dmBio cacao nibs & caju
Accesorii: scobitori, pungă modelatoare
Preparare
Fursecurile păianjen
Pasul
Preîncălziți cuptorul la 180 de grade. Bateți untul și zahărul telul unui mixer de mână până devin cremoase. Se adaugă oul și se amestecă scurt. Adăugați untul de arahide, făina, praful de copt, vanilia și un vârf generos de sare și bateți până obțineți un amestec modelabil.
Pasul
Tapetați 2 tăvi de copt cu hârtie de copt. Modelați amestecul în 24 de bile de mărimea unei nuci și așezați-le pe tăvile de copt, lăsând suficient spațiu între ele. Coaceți în cuptorul încins timp de 15 minute, schimbând tăvile la jumătatea timpului.
Pasul
Între timp, topiți picăturile de ciocolată neagră într-un bol pe baie de apă fierbinte. Se toacă ciocolata albă și se topește într-un al doilea bol, la baie de aburi mai fierbinte.
Pasul
Scoate-ți prăjiturile din cuptor și presați o adâncitură în centrul fiecăreia. Se lasă deoparte pentru a se răci complet.
Pasul
Tăiați fiecare baton de fructe în 4 bucăți și modelați-le în bile mici cu mâinile. Cu ajutorul unei scobitori, trageți bilele una câte una prin stratul de ciocolată neagră topită, îndepărtând excesul de ciocolată de pe marginea bolului. Cu ajutorul scobitorii, așezați bilele în cavitățile fursecurilor și răsuciți cu grijă scobitoarea afară. Se astupă eventualele găuri cu puțin strat de ciocolată. Lăsați învelișul de ciocolată să se întărească puțin în frigider.
Pasul
Turnați restul de glazură închisă la culoare într-o pungă mică de pipetat. Umpleți și glazura albă într-o pungă mică de pipetat. Tăiați vârfurile subțire. Folosiți crema de ciocolată albă pentru a pipeta globuri oculare mari pe corpurile păianjenilor și lăsați să se întărească scurt la frigider. Utilizați apoi crema de ciocolată neagră pentru a picta pupile pe globii oculari și lăsați-le să se întărească. În cele din urmă, folosiți crema de ciocolată neagră pentru a picta picioarele păianjenului peste fursecuri spre corpul păianjenului. Și acestea trebuie ținute în frigider.
Capătul listei