Mac & Cheese vegan

dm drogerie markt
22.05.2024

Gata în 80 min.
Timp de preparare: 60 min.
•
Timp de gătire/coacere: 20 min.
Fel principal
•
Vegan
•
American
Ingrediente
pentru Mac & Cheese
150 g de paste integrale de spelta dmBio
150 g de nuci de caju
170 g dovleac
30 g ulei de cocos dmBio
2 cuburi de supă de legume dmBio
½ linguriță paprika măcinată dmBio
½ linguriță de turmeric dmBio
30 ml suc de lămâie dmBio
½ linguriță de praf de usturoi
1 ½ linguriță de drojdie uscată
boabe de piper dmBio
chimen
aprox. 2 litri de apă
Preparare
Mac & Cheese
Pasul
Încălziți 1 ½ litri de apă într-o cratiță.
Pasul
Fierbeți 150 g de paste integrale de spelta dmBio.
Pasul
Strecurați pastele integrale de spelta dmBio fierte și puneți-le într-un bol termorezistent.
Pasul
Puneți 150 g de nuci de caju dmBio într-un bol, turnați 250 ml de apă și lăsați să stea timp de 30 de minute.
Pasul
Scurgeți nucile caju.
Pasul
Radeți 170 g de dovleac.
Pasul
Puneți dovleacul ras, nucile caju înmuiate, 30 g ulei de cocos dmBio, 2 cuburi de supă de legume, ½ linguriță de ardei măcinat dmBio, ½ linguriță de turmeric dmBio, 30 ml suc de lămâie, ½ linguriță de praf de usturoi și 1 ½ linguriță de drojdie uscată într-un recipient.
Pasul
Puneți boabele de piper dmBio și chimenul într-un mortar și zdrobiți-le.
Pasul
Condimentați amestecul cu piper măcinat și chimen.
Pasul
Dacă este necesar, adăugați la amestec apa de la nucile de caju.
Pasul
Pasați toate ingredientele cu un blender de mână și turnați-le peste paste.
Pasul
La final, coaceți în cuptor la 250°C timp de 20 de minute.