Sufleu vegan de paste cu pesto

dm drogerie markt
18.12.2025

Gata în 55 min.
Timp de gătire/coacere: 55 min.
908 kcal / porție
Fel principal
•
Vegan
•
Vegetarian
•
Italian
Ingrediente
pentru 4 Porții (1 sufleu)
Pentru sufleul vegan de paste cu pesto:
1 ceapă roșie
2 căței de usturoi
150 g amestec de măsline cu ierburi dmBio
150 g ardei gras roșu în ulei cu ierburi dmBio
100 g roșii uscate moi dmBio
150 g spanac
350 g penne din alac dmBio
1 lingură ierburi italiene dmBio
1 linguriță amestec de condimente Spicy Chili dmBio
100 g semințe de floarea-soarelui dmBio
Sare
Piper negru dmBio, proaspăt măcinat
120 g Pesto Basilico dmBio
2 linguri ulei de măsline pentru prăjit dmBio
80 g topping vegan pentru paste dmBio
40 g fulgi de drojdie inactivă
Preparare
al sufleului vegan de paste cu pesto
Pasul
Preîncălziți cuptorul la 180 °C cu ventilație.
Pasul
Curățați și tăiați mărunt ceapa și usturoiul.
Pasul
Scurgeți măslinele și ardeii.
Pasul
Tăiați roșiile uscate fâșii.
Pasul
Spălați și uscați spanacul.
Pasul
Puneți într-un vas termorezistent pastele nefierte, ceapa, usturoiul, măslinele, ardeii, roșiile uscate, spanacul, ierburile italiene, amestecul Spicy Chili, semințele de floarea-soarelui, sarea și piperul.
Pasul
Adăugați pesto-ul și amestecați totul.
Pasul
Turnați aproximativ 600 ml de apă, astfel încât pastele să fie acoperite.
Pasul
Amestecați uleiul cu topping-ul pentru paste și fulgii de drojdie inactivă și turnați amestecul peste sufleu.
Pasul
Coaceți sufleul în cuptor pe raftul din mijloc pentru aproximativ 30 de minute.