Navigare principalăNavigare printre categoriiConținut principal

Trifle cu caju

dm-drogeriemarkt

dm drogerie markt

10.12.2024

Cashew-Triffel

Gata în 20 min.

Timp de gătire/coacere: 20 min.

600 kcal / porție

Desert

Vegetarian

Rapid și simplu

Crăciun

Ingrediente

pentru 4 Porții (4 Gläser)

pentru trifle cu caju

  • 1 pachet de covrigei acoperiți cu ciocolată dmBio

  • 1 pachet de amestec de 5 miezuri de nuci dmBio

  • 3 tuburi de înlocuitor de iaurt natural cu caju dmBio

  • 1 borcan dmBio cremă tartinabilă de caju

  • 2 linguri de sirop de agave dmBio

  • 3 linguri de pulpă de mere dmBio

  • 1 borcan dmBio apricot fruit spread sau alt model

  • 2 linguri de unt de migdale dmBio

  • Fructe de pădure proaspete, mentă și flori comestibile pentru decor

  • 4 borcane Profissimo transparente aprox. 400 ml sau borcane vechi de gem

Preparare

a trifle cu caju

  1. Primul pas

    Puneți covrigeii acoperiți cu ciocolată într-o pungă pentru congelator. Zdrobiți cu o tigaie sau alt obiect greu. De asemenea, tocați grosier amestecul de miez de nucă cu un cuțit.

  2. Pasul

    Amestecați caju natural și crema de caju într-un bol și aromatizați cu sirop de agave.

  3. Pasul

    Într-un pahar, alternați crema cu covrigei, pulpa de mere cu pasta de fructe de caise și untul de migdale și nucile tocate până chiar sub marginea paharului.

  4. Pasul

    Se pot adăuga pe deasupra fructe de pădure, mentă, covrigei acoperiți cu ciocolată și câteva nuci, ca decorațiuni comestibile.