Trifle cu caju

dm drogerie markt
10.12.2024

Gata în 20 min.
Timp de gătire/coacere: 20 min.
600 kcal / porție
Desert
•
Vegetarian
•
Rapid și simplu
•
Crăciun
Ingrediente
pentru 4 Porții (4 Gläser)
pentru trifle cu caju
1 pachet de covrigei acoperiți cu ciocolată dmBio
1 pachet de amestec de 5 miezuri de nuci dmBio
3 tuburi de înlocuitor de iaurt natural cu caju dmBio
1 borcan dmBio cremă tartinabilă de caju
2 linguri de sirop de agave dmBio
3 linguri de pulpă de mere dmBio
1 borcan dmBio apricot fruit spread sau alt model
2 linguri de unt de migdale dmBio
Fructe de pădure proaspete, mentă și flori comestibile pentru decor
4 borcane Profissimo transparente aprox. 400 ml sau borcane vechi de gem
Preparare
a trifle cu caju
Primul pas
Puneți covrigeii acoperiți cu ciocolată într-o pungă pentru congelator. Zdrobiți cu o tigaie sau alt obiect greu. De asemenea, tocați grosier amestecul de miez de nucă cu un cuțit.
Pasul
Amestecați caju natural și crema de caju într-un bol și aromatizați cu sirop de agave.
Pasul
Într-un pahar, alternați crema cu covrigei, pulpa de mere cu pasta de fructe de caise și untul de migdale și nucile tocate până chiar sub marginea paharului.
Pasul
Se pot adăuga pe deasupra fructe de pădure, mentă, covrigei acoperiți cu ciocolată și câteva nuci, ca decorațiuni comestibile.