Navigare principalăNavigare printre categoriiConținut principal

dmBio excursie de plăcere în Italia

Cum ajunge dragostea în farfurie

Produsele noastre dmBio Genussreise Italia provin în cea mai mare parte de la fabrici italiene și sunt făcute cu dragoste, conform rețetelor tradiționale.

Iată informații speciale despre unele dintre produse:

Pentru producția roșiilor noastre moi dmBio, se folosesc metode de ultimă generație pentru a proteja mediul înconjurător, în timpul cultivării și recoltării roșiilor. Un exemplu în acest sens este utilizarea de îngrășăminte pur naturale, pentru a nu polua natura sau solul. Roșiile proaspăt recoltate sunt tăiate în jumătăți și conservate în mod natural prin uscare, cu ajutorul sării și al soarelui. Acest lucru permite ca aroma fructată a roșiilor să se dezvolte pe deplin.

Sosul nostru de roșii cu migdale și busuioc dmBio este ca și cum ar fi făcut în casă, doar că într-un vas mai mare! Cel mai important ingredient este, bineînțeles, roșia. Roșiile din regiunea Emilia Romagna sunt recoltate la momentul perfect de maturitate - acesta este momentul în care câmpurile au un roșu strălucitor inconfundabil. Doar atunci când sunt complet coapte, roșiile își dezvoltă dulceața extraordinară. De îndată ce roșiile sunt recoltate, sunt prelucrate în termen de 12 ore. Toate câmpurile cultivate se află la o distanță maximă de 50 km de fabrica de prelucrare, astfel încât se poate garanta prospețimea absolută și o prelucrare ulterioară rapidă.

Farfalle tricolore dmBio provin din inima regiunii Puglia și sunt produse de zeci de ani într-o afacere de familie tradițională. Astfel, ele fac parte dintr-o poveste de familie, pasiune în muncă și dragoste pentru pământ și produsele sale. Apropo, Farfalle își capătă culoarea cu ajutorul unor ingrediente naturale, cum ar fi roșiile uscate, spanacul și busuiocul sau pudra de turmeric.

Capătul listei