Navigare principalăNavigare printre categoriiConținut principal

Gnocchi vegan de sfeclă roșie cu pesto de spanac

dm-drogeriemarkt

dm drogerie markt

09.12.2024

Vegane Rote-Bete-Gnocchi mit Spinatpesto

Gata în 60 min.

Vegan

Fel principal

Italian

Ingrediente

pentru 4 Porții (0)

Pentru gnocchi

  • 125 g felii de sfeclă roșie dmBio (scurse)

  • 500 g cartofi (varianta făinoasă)

  • 100 g griș de spelat dmBio și puțină pentru modelat

  • 80-100 g făină de porumb dmBio

Pentru pesto

  • 50 g dmBio nuci de cedru

  • 50 g baby spanac

  • 4 tulpini de busuioc

  • 1-2 căței de usturoi

  • 100 ml ulei de măsline extravirgin dmBio

suplimentar

  • sare

  • dmBio piper negru, proaspăt măcinat

  • 2-3 linguri de ulei dmBio pentru prăjit

  • 4 linguri dmBio topping vegan pentru paste

Preparare

a gnocchi-ului vegan cu sfeclă roșie

  1. Primul pas

    Se fierb cartofii timp de aproximativ 20 de minute până se înmoaie, se clătesc cu apă rece și se curăță de coajă. Se presează printr-un storcător de cartofi. Se pasează sfecla roșie cu un blender de mână și se adaugă la cartofi. Se adaugă grișul de spelta și făina de porumb, se condimentează bine cu sare și piper și se frământă totul până se obține un amestec omogen. În același timp, se aduce la fierbere multă apă sărată într-o cratiță mare.

  2. Pasul

    Se presară suprafața de lucru cu puțin griș de spelta, se împarte amestecul în sferturi, se modelează în rulouri groase cât degetul mare, se taie în bucăți scurte de 2 cm și se modelează cu mâinile în gnocchi ovali. Se pun gnocchi în loturi în apă clocotită. De îndată ce apa revine la punctul de fierbere și gnocchi se ridică la suprafață, se reduce focul și se lasă gnocchi la fiert timp de 2 minute. Se scot din apă cu o lingură cu fantă, se scurg și se pun pe un prosop de bucătărie pentru a se usca. Se prelucrează în același mod restul de gnocchi.

a pesto-ului

  1. Primul pas

    Pentru a prepara pesto, se prăjesc scurt nucile de cedru într-o tigaie fără ulei și se lasă să se răcească. Se spală spanacul și se usucă. Clătiți busuiocul, scuturați-l și îndepărtați frunzele. Usturoiul se curăță de coajă și se toacă mărunt. Se pasează fin spanacul, busuiocul, usturoiul, jumătate din nucile de cedru și uleiul de măsline într-un blender și se condimentează cu sare și piper.

  2. Pasul

    Se prăjesc gnocchi într-o tigaie largă în ulei încins până devin crocanți pe toate părțile. Se întind gnocchi pe farfurii, se acoperă cu pesto și se presară cu nucile de cedru și toppingul pentru paste.

Produse potrivite pentru rețetă

Marcă: dmBio; Numele produsului: Ulei pentru prăjit ECO, 750 ml; Preț: 15,00 lei; Preț de bază: 0,75 l (20,00 lei pe 1 l); Grafică Marcă dm; 4,672 din 5 stele la 305 evaluări; Disponibilitate: Status verde Livrabil, Status gri selectare magazin dmUlei pentru prăjit ECO dmBio
Grafică Marcă dm
15,00 lei
0,75 l (20,00 lei pe 1 l)
Livrabil
Marcă: dmBio; Numele produsului: Piper negru, 70 g; Preț: 10,95 lei; Preț de bază: 0,07 Kg (156,43 lei pe 1 Kg); Grafică Marcă dm; 4,893 din 5 stele la 84 evaluări; Disponibilitate: Status verde Livrabil, Status gri selectare magazin dmPiper negru dmBio
Grafică Marcă dm
10,95 lei
0,07 Kg (156,43 lei pe 1 Kg)
Livrabil
Marcă: dmBio; Numele produsului: Topping vegan pentru paste, 80 g; Preț: 13,95 lei; Preț de bază: 0,08 Kg (174,38 lei pe 1 Kg); Grafică Marcă dm; 4,6 din 5 stele la 65 evaluări; Disponibilitate: Status verde Livrabil, Status gri selectare magazin dmTopping vegan pentru paste dmBio
Grafică Marcă dm
13,95 lei
0,08 Kg (174,38 lei pe 1 Kg)
Livrabil
Marcă: dmBio; Numele produsului: amidon de porumb ECO, 250 g; Preț: 5,95 lei; Preț de bază: 0,25 Kg (23,80 lei pe 1 Kg); Grafică Marcă dm; 4,586 din 5 stele la 70 evaluări; Disponibilitate: Status verde Livrabil, Status gri selectare magazin dmamidon de porumb ECO dmBio
Grafică Marcă dm
5,95 lei
0,25 Kg (23,80 lei pe 1 Kg)
Livrabil

Categorii de produse potrivite