Salată de quinoa și legume cu curry și dressing cu ulei de in

dm drogerie markt
09.12.2024

Gata în 25 min.
450 kcal / porție
Vegan
Ingrediente
pentru 4 Porții (0)
pentru salată de legume cu quinoa fructată
150 g dmBio quinoa tricolore
3 linguri de ulei de prăjit dmBio
250 g buchețele de broccoli, tăiate în două pe lungime
dmBio sare de plante și dmBio piper negru, proaspăt măcinat
8 linguri de ulei de in dmBio
1 lămâie netratată, se rade 1 lingură de coajă, se stoarce sucul
3 linguri de sirop de arțar dmBio Grad A
2 lingurițe dmBio curry mild
200 g baby spanac, spălat
2 portocale, decojite și tăiate în felii subțiri
4 ridichi, curățate și tăiate felii subțiri
1 ceapă roșie, decojită și tăiată în inele
4 linguri de merișoare dmBio, îndulcite
Preparare
a salatei de legume cu quinoa fructată
Primul pas
Se spală bine quinoa și se prepară conform instrucțiunilor de pe ambalaj.
Pasul
Se încinge uleiul într-o tigaie.Se rumenește broccoli la foc mediu timp de aproximativ 8 minute pe toate părțile și se condimentează cu sare și piper.
Pasul
Se amestecă uleiul din semințe de in cu coaja și sucul de lămâie, siropul de arțar și pudra de curry.
Pasul
Într-un bol mare, amestecați spanacul, portocalele, ridichile, ceapa, afinele și quinoa cu dressingul din ulei de semințe de in.