Navigare principalăNavigare printre categoriiConținut principal

Salată de quinoa și legume cu curry și dressing cu ulei de in

dm drogerie markt

09.12.2024

Fruchtiger Quinoa-Gemüsesalat mit Curry-Leinöldressing

Gata în 25 min.

450 kcal / porție

Vegan

Ingrediente

pentru 4 Porții (0)

pentru salată de legume cu quinoa fructată

  • 150 g dmBio quinoa tricolore

  • 3 linguri de ulei de prăjit dmBio

  • 250 g buchețele de broccoli, tăiate în două pe lungime

  • dmBio sare de plante și dmBio piper negru, proaspăt măcinat

  • 8 linguri de ulei de in dmBio

  • 1 lămâie netratată, se rade 1 lingură de coajă, se stoarce sucul

  • 3 linguri de sirop de arțar dmBio Grad A

  • 2 lingurițe dmBio curry mild

  • 200 g baby spanac, spălat

  • 2 portocale, decojite și tăiate în felii subțiri

  • 4 ridichi, curățate și tăiate felii subțiri

  • 1 ceapă roșie, decojită și tăiată în inele

  • 4 linguri de merișoare dmBio, îndulcite

Preparare

a salatei de legume cu quinoa fructată

  1. Primul pas

    Se spală bine quinoa și se prepară conform instrucțiunilor de pe ambalaj.

  2. Pasul

    Se încinge uleiul într-o tigaie.Se rumenește broccoli la foc mediu timp de aproximativ 8 minute pe toate părțile și se condimentează cu sare și piper.

  3. Pasul

    Se amestecă uleiul din semințe de in cu coaja și sucul de lămâie, siropul de arțar și pudra de curry.

  4. Pasul

    Într-un bol mare, amestecați spanacul, portocalele, ridichile, ceapa, afinele și quinoa cu dressingul din ulei de semințe de in.