Salată vegană de cușcuș

dm drogerie markt
09.12.2024

Gata în 35 min.
1184 kcal / porție
Vegan
•
Vegetarian
Ingrediente
pentru 4 Porții (4972 kJ)
Pentru salată
300 ml apă
1 lingură stoc de legume dmBio
250 g couscous dmBio
1 ardei roșu
1 ardei galben
½ castravete
1 ceapă roșie mică
200 g dmBio porumb
220 g năut dmBio
2 linguri de cremă tartinabilă dmBio Toscana
2 lingurițe oțet de orez dmBio
3 linguri de ulei de măsline extravirgin dmBio
1 lingură dmBio pastă de curry roșu
1 lingură dmBio sos de soia Shoyu
½ linguriță dmBio Chilli picant
sare
dmBio piper negru, proaspăt măcinat
200 g dmBio chipsuri de banane
200 g amestec de miez de nucă dmBio
70 g dmBio chipsuri de mere
Preparare
a salatei vegane de cușcuș
Primul pas
Se aduce apa la fierbere într-o cratiță și se amestecă cu supa de legume. Se ia de pe foc.
Pasul
Se adaugă cuș-cușul și se lasă să stea aproximativ 10 minute.
Pasul
Se curăță și se spală ardeii și se taie în cuburi. Se spală, se curăță și se taie cubulețe castravetele. Ceapa se curăță de coajă și se taie cubulețe. Scurgeți porumbul dulce și năutul într-o sită.
Pasul
Se amestecă crema tartinabilă cu oțetul, uleiul de măsline și pasta de curry. Se condimentează după gust cu sos de soia, chilli picant, sare și piper.
Pasul
Se amestecă cuș-cușul cu legumele tocate și se aranjează în patru cutii bento (fiecare în compartimentul mare). Acoperiți cu amestecul de condimente. Sfat: Compartimentele rămase ale cutiilor pot fi umplute și cu chipsuri de banane, un amestec de nuci și chipsuri de mere ca gustări.